opiszon napisał/a:musiałby mieć soczewkę
Królestwo za jedno zdjęcie! @czarnobialestudio
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
kojut napisał/a:Nie ma forum, nie ma systemu
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
bakulik napisał/a:kojut napisał/a:Nie ma forum, nie ma systemu
Śmieszne, ale prawdziwe.
Moje gnioty
K-5, DA SMC 15/20-40/70 LTD, DA*50-135/2.8, SMC A 50/1.7
janpa napisał/a:Najnowsze wieści mówią o tym, że cała technologia NX Samsunga została kupiona przez... Nikona![]()
Benek napisał/a:Kfan napisał/a:Wróciłem z Niemiec właśnie -tam NXy mają całe stoiska w sklepach niczym w Polsce mają Sony i nikt o zwijaniu systemu nie myśli.
A to się uśmiałem...
http://www.mirrorlessrumo...one-in-germany/
kojut napisał/a:Nie ma forum, nie ma systemu...![]()
szybkiparowoz napisał/a:
Moim zdaniem na tym topie Samsung nie znalazł godnej siebie konkurencji (Sony? A co to jest Sony?!) i stąd ekspansja w kosmos.
Kfan napisał/a:
[ Dodano: 2015-12-02, 15:37 ]
kojut napisał/a:Nie ma forum, nie ma systemu...![]()
Nie śmiej się tak - jest takie powiedzenie "Ten się śmieje kto się śmieje ostatni...."
Jutro może zniknąć Ricoh z Pentaxem i to na dobre i forum sobie możesz w d.. włożyć.
Jest teraz jasne, że forum to siedlisko głównie pracowników PR a nie użytkowników bo użytkownikom zawsze szkoda dobrego sprzetu a PR ma radochę, kiedy jakiś konkurent odpada.
MX, ME i same stare manuale.
Polecam www.tomaszmichalski.com
Kfan napisał/a:Coś wisi w powietrzu...
Kfan napisał/a:Jest teraz jasne, że forum to siedlisko głównie pracowników PR
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Kfan napisał/a:kojut napisał/a:Nie ma forum, nie ma systemu...![]()
Nie śmiej się tak - jest takie powiedzenie "Ten się śmieje kto się śmieje ostatni...."
Kfan napisał/a:Jutro może zniknąć Ricoh z Pentaxem i to na dobre i forum sobie możesz w d.. włożyć.
Kfan napisał/a:Jest teraz jasne, że forum to siedlisko głównie pracowników PR a nie użytkowników
Kfan napisał/a:bo użytkownikom zawsze szkoda dobrego sprzetu a PR ma radochę, kiedy jakiś konkurent odpada.
Lepiej wyjść na spacer, niż wyjść na debila.
Jeden aparat 2017
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Po Ricoh/Pentax przynajmniej forum zostanieKfan napisał/a:Jutro może zniknąć Ricoh z Pentaxem i to na dobre i forum sobie możesz w d.. włożyć.
Tak, to już wczoraj o tym śpiewano. Jestem tylko ciekawy, czy przejęcie działu foto Samsunga pociągnie za sobą przyjęcie bagnetu NX i jego dalszy rozwój, czy po prostu przejęcie grupy ludzi i technologii pozwalającej na zrobienie konkurencyjnego dla Sony systemu pełnoklatkowych bezlusterkowców.TM_Mich napisał/a:Taka sytuacja.
http://www.mirrorlessrumo...irrorless-tech/
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
X-T1
Kfan napisał/a:będę miał forum... Nikona:)
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
kojut napisał/a:
Marka Pentax jest za długo na rynku aby zniknęła w ciągu kilku miesięcy, jak NX...:
kojut napisał/a:
Większe prawdopodobieństwo jest, że zniknie czterokrotnie mniejszy Nikon
kojut napisał/a:
Użytkownicy robią zdjęcia, a nie wychwalają jakieś sprzęty (Kfan: Fotoprezentacje: postów 8, Samsung-Archiwum: postów 564).
kojut napisał/a:
Ze niby te plastikowe Samsungi to dobre sprzęty?![]()
Enzo napisał/a:Kfan napisał/a:będę miał forum... Nikona:)
https://www.youtube.com/watch?v=GxZuq57_bYM
Benek napisał/a:Jestem tylko ciekawy, czy przejęcie działu foto Samsunga pociągnie za sobą przyjęcie bagnetu NX i jego dalszy rozwój, czy po prostu przejęcie grupy ludzi i technologii pozwalającej na zrobienie konkurencyjnego dla Sony systemu pełnoklatkowych bezlusterkowców.
.
cube007 napisał/a:Po Ricoh/Pentax przynajmniej forum zostanieKfan napisał/a:Jutro może zniknąć Ricoh z Pentaxem i to na dobre i forum sobie możesz w d.. włożyć.![]()
Kfan napisał/a:kojut napisał/a:
Marka Pentax jest za długo na rynku aby zniknęła w ciągu kilku miesięcy, jak NX...:
Nie takie marki zniknęły ale skoro jesteś pewien....
Kfan napisał/a:kojut napisał/a:
Użytkownicy robią zdjęcia, a nie wychwalają jakieś sprzęty (Kfan: Fotoprezentacje: postów 8, Samsung-Archiwum: postów 564).
Wychwalać nie wolno ale krytykować coś czego się nie posiada już tak?
Kfan napisał/a:Filozofia Kalego nic nowego tutaj.
A przepraszam nie wolno wychwalać Samsunga natomiast inne owszem nawet peany można pisać w stylu "recenzja X100" itp.
Kfan napisał/a:zastanawia mnie dlaczego po prostu nie zajmiesz się swoim Pentaxem? Czy ja się wcinam do wątków o Twoim aparacie?
Kfan napisał/a:Wraz z systemem NX Nikon przejmie bardzo fajnych sympatycznych i kulturalnych forumowiczów na swoje forum.
Lepiej wyjść na spacer, niż wyjść na debila.
Jeden aparat 2017